CATRE CITITORI

Articolele prezentate în acest blog reprezintă convingerile şi părerile personale, cugetările mele, trăirile mele şi ceea ce Adonai mă învaţă. Crezul meu nu este asociat cu nici o denominaţiune, cult sau comunitate.
Articolele mele sunt rezultate din trăirea mea cu Adonai, deci nu încurajez publicarea, copierea sau reproducerea acestora, fără acordul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere,
Bat Melech בת מלך

Saturday, October 31, 2009

Oalele din Casa lui Adonai

"..... Şi oalele din Casa Domnului vor fi ca potirele de jertfă înaintea altarului. Orice oală din Ierusalim şi din Iuda va fi închinată Domnului oştirilor; toţi cei ce vor aduce jertfe vor veni şi se vor sluji de ele ca să-şi fiarbă carnea; şi nu vor mai fi Canaaniţi în Casa Domnului oştirilor, în ziua aceea. " - Zaharia 14:20-21

Adonai este Olarul (Ieremia 18:6) iar noi suntem lutul. Adonai modelează după voia Lui vasele pe care El le doreşte, în forma pe care El o doreşte, să fie întrebuinţate aşa cum El doreşte. Măcar că fiecare vas are o întrebuinţare diferită, suntem din aceeaşi frământătură de lut (Romani 9:21).
Orice casă are un set de vase pe care le foloseşte la ocazii speciale şi un set de vase pentru întrebuinţare zilnică. Este unul mai de folos decât celălat? Nicidecum. Dacă n-ar fi vasele pentru o întrebuinţare zilnică, cele de cinste nu ar mai fi de cinste, ci ar fi folosite în fiecare zi.
Însă când va veni Yeshua, oalele (oamenii de rând) din Casa lui Adonai vor fi ca ca potirele de jertfă înaintea altarului. Vasele/oamenii, care nu aveau mare preţ vor fi înaintea altarului lui Adonai ... în prezenţa Lui.
Orice oală din Ierusalim şi din Iuda va fi închinată Domnului ... orice evreu va fi închinat lui Adonai şi cei ce vor veni să se închine înaintea Lui, se vor sluji de ei ca să-şi fiarbă carnea (firea) şi nu vor mai fi Canaaniţi (negustori) în Casa lui Adonai. Nu vor mai fi cei care stabilesc cât valorează un vas, toate vasele vor fi valoroase.

Bat Melech בת מלך
Cristina

No comments:

Post a Comment