CATRE CITITORI

Articolele prezentate în acest blog reprezintă convingerile şi părerile personale, cugetările mele, trăirile mele şi ceea ce Adonai mă învaţă. Crezul meu nu este asociat cu nici o denominaţiune, cult sau comunitate.
Articolele mele sunt rezultate din trăirea mea cu Adonai, deci nu încurajez publicarea, copierea sau reproducerea acestora, fără acordul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere,
Bat Melech בת מלך

Friday, February 6, 2009

Un Slujitor bun

În Vayikra Rabbah 19:2 scrie:

"Învaţă să te vezi ca şi un angajat cu ziua, care este plătit ca să toarne apă în butoaie cu apă, dar butoaiele au găuri în ele. Dacă este un slujitor rău el îşi va zice "de ce să îmi irosesc timpul? Butoaiele astea nu se vor umple niciodată" dar un slujitor bun va zice "Eu sunt plătit cu ziua. Ce îmi pasă mie dacă butoaiele se umple sau nu? Pe mine mă plătesc doar să torn apă".

Am văzut câteodată slujitori ai lui Dumnezeu care abandonează munca Lui doar pentru că ei nu văd rezultatele la care ei se aşteaptă. Dumnezeu aşteaptă ca noi să fim credincioşi în lucrurile mici ca să ne încredinţeze lucruri mari. Şi până la urmă, are cine să se îngrijească de rezultate, eu trebuie doar să fac ceea ce am fost "angajată" să fac.

No comments:

Post a Comment