CATRE CITITORI

Articolele prezentate în acest blog reprezintă convingerile şi părerile personale, cugetările mele, trăirile mele şi ceea ce Adonai mă învaţă. Crezul meu nu este asociat cu nici o denominaţiune, cult sau comunitate.
Articolele mele sunt rezultate din trăirea mea cu Adonai, deci nu încurajez publicarea, copierea sau reproducerea acestora, fără acordul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere,
Bat Melech בת מלך

Monday, May 31, 2010

Israelul gata să fie atacat

De câțiva ani îmi măsor zilele bune în a deschide site-urile Israeliene și a vedea știri care să nu fie legate de securitatea națională a Israelului. Azi nu a fost o zi bună pentru mine.
Azidimineață o flotă de vapoare a unei organizații pro-palestiniene a încercat să pătrundă în Fâșia Gaza cu o încărcătură de obiecte interzise în Gaza nu doar de Israel ci și de Egipt care au pus împreună aceste interdicții din cauza grupării teroriste Hamas care se află la ”guvernare” în Gaza și care în loc să folosească miliardele de dolari primite de la Statele Unite și UE ca să-și contruiască ”țara” se îndeletnicesc cu a crea tuneluri subterane pentru contrabanda de arme, care mai apoi sunt folosite împotriva Israelului.
Flota respectivă funcționa sub steagul Turciei și al Greciei și au fost somați să se oprească când încă se găseau în apele internaționale. Israelul a oferit posibilitatea flotei de a debarca în Ashdod și de acolo să distribuie încărcătura atât sub supravegherea Israelului cât și a reprezentanților flotei. Răspunsul acestora a fost ”negativ, destinația noastră este Gaza”.



În momentul în care dialogul între nave a fost imposibil deoarece flota refuza să se supună somației Israelului, flota a fost oprită de armata Israeliană care s-a infiltrat la bordul navei pro-palestiniene, moment în care soldații Israelieni au fost atacați. IDF a ripostat, conflictul sfârșind prin moartea a 9 activiști pro-palestiniei și rănirea gravă a 2 soldați Israelieni și alți zeci de pasageri ai flotei care au fost transportați la spitalele din Israel.



Sub veșnicul pretext ”duceam ajutor umanitar pentru bieții palestiniei și am fost atacați de Israelienii cei răi” flota a ajuns să fie ”victima” Israelului în ochii opiniei publice. Dacă o altă navă, sub orice alt pretext fie el oricât de pacifist, ar fi trecut peste ordinele oricărei alte țări din lume, nava ar fi fost aruncată în aer, dar dacă Israelul a încercat să oprească aceste nave prin dialog care a eșuat, iar apoi a încercat să intervină cu cât mai puține pierderi de vieți omenești, sunt acuzați ca și cum ar fi cei mai groaznici oameni din lume. Nu e corect!
Toate țările au emis comunicate de presă prin care condamnă acțiunile Israelului. În Turcia ambasadorul Israelului a fost atacat în timp ce se îndrepta spre palatul rezidențial unde fusese chemat să dea ”socoteală” pentru acțiunile Israelului. Germania a cerut să se investigheze de urgență incidentul ca să-și dea cu părerea, de parcă ar avea vreun drept! Grecia, Egiptul, Suedia și Danemarca și-au ”somat” ambasadorii Israelului de pe teritoriile lor ca să dea socoteală, în timp ce Franța și Spania, nici nu au dorit să asculte explicațiile ci doar au condamnat vehement actele ”de violență” ale Israelului. Iranul a chemat toate țările arabe să se unească împotriva Israelului. În Siria au fost demonstrații în fața sediului Națiunilor Unite la fel și în Liban care din nou vor război. În Fâșia Gaza palestinienii aruncă în aer tot ce pot ca să atragă atenția Americii și UE...și au reușit. Premierul Israelian a fost nevoit să amâne întâlnirea cu președintele Americii care deși nu s-a pronunțat încă asupra evenimentelor de azi, e de știut ce va urma.
Știu că urmează ca goyim (neamurile) să se ridice împotriva Israelului și știu că acest lucru nu este departe. Dar așa inevitabil cum e, sper ca Biserica să nu repete ceea ce a făcut pe timpul holocaustului, adică NIMIC. Nu știu câți vă rugați pentru Israel, dar dacă vreodată a fost nevoie de rugăciune, acum chiar e momentul în care cei care au trecere înaintea Celui PreÎnalt să vorbească... nu despre ce a făcut fratele cutărică și despre ce fustă are sora nu știu care, ci să vorbească de bine Ierusalimului și să îi strige că robia lui a luat sfârșit! Că a primit din mâna lui Adonai de două ori cât toate păcatele lui! (Isaia 40:2) Să vorbească înaintea lui Adonai pentru evrei! Să vorbească înaintea oamenilor și să le ia apărarea înaintea celor care din nou vor să atace moștenirea Celui Sfânt! Dacă citiți acest articol să nu tăceți! Rugați-vă! Mijlociți! Apărați lumina ochilor lui Adonai și într-o zi vă veți bucura împreună cu ei de tot binele pe care urmează să îl facă Adonai pentru ei!

Im eshkachech Yerushalaim tishkach yemini, tidabek l'shoni lechiki im lo ezkerechi Im lo e'eleh Yerushalaim al rosh simchati! (Dacă te voi uita Yerushalayim, să-și uite dreapta mea destoinicia ei și să mi se lipească limba de cerul gurii dacă nu-mi voi aduce aminte de tine, dacă nu voi face din Yerushalayim culmea bucuriei mele!)

Bat Melech בת מלך
Cristina

7 comments:

  1. Cristina,sa speram ca pana la urma ADEVARUL va fi aflat, caci am convingerea ca Adonai va face dreptate Israelului acum si intotdeauna!

    ReplyDelete
  2. "Asa graieste Domnul Dumnezeu : Iata , Eu sint impotriva ta , Gog , rege al lui Ros si al lui Mesec si al lui Tubal!

    Nu este asa oare ca in ziua cind poporul Meu Israel va trai in siguranta , tu vei porni la drum , si vei pleca de la locul tau , din hotarele de la miazanoapte , tu si multe popore impreuna cu tine , toti calari pe cai , tabara mare si ostire nenumarata?
    Si te vei ridica impotriva poporului Meu , impotrina lui Israel , ca un nor care acopera pamintul; aceasta va fi in zilele cele de pe urma , cind te voi aduce impotriva tarii mele , ca popoarele sa ma cunoasca pe Mine , cind Eu voi fi aratat sfintenia Mea inaintea ochilor lor asupra ta , o , Gog!

    Si in ziua aceea , cind Gog va veni impotriva tarii lui Israel , zice Domnul Dumnezeu , minia mea sa va aprinde pe fata Mea.

    Si ii voi pedepsi cu ciuma si varsare de singe ; voi varsa , asupra lui si a taberelor lui si asupra multor popoare care sint cu el , ploaie potopitoare si grindina de piatra , foc si pucioasa ; voi arata slava Mea si sfintenia Mea si Ma voi arata inaintea ochilor multor popoare , si vor sti ca eu sint Domnul .

    Cadea-vei in muntii lui Israel , tu si toate ostile tale si popoarele cele ce sint cu tine ; si te voi da spre mincare la tot felul de pasari de prada si fiarelor cimpului .

    Si voi trimite foc in pamintul lui Magog si asupra locuitorilor insulelor , care traiesc fara grija , si vor sti ca eu sint Domnul . Voi arata Numele Meu cel Sfint poporului meu Israel si nu voi mai lasa de acum sa se necinsteasca Sfint numele Meu , si vor sti neamurile ca Eu sint Domnul cel Sfint in Israel.

    Acum voi intoarce pe prinsii de razboi ai lui Iacov , Ma voi indura de toata casa lui Israel si voi fi zelos pentru Numele Meu cel Sfint .

    Si nu voi mai ascunde de ei Fata Mea , pentru ca voi revarsa Duhul Meu asupra casei lui Israel , zice Domnul Dumnezeu." (Iezechiel 38-39).

    TREZITI-VA , NEAMURI!!! ADONAI NU LASA CUVINTUL LUI NEIMPLINIT!

    Binecuvinteaza , Adonai , mostenirea Ta si -in marea Ta indurare - adu-ti aminte si de mine sa traiesc si eu impreuna cu toti alesii Tai bucuria poporului Tau!

    ReplyDelete
  3. NU VA ATINGETI DE ISRAEL!!!

    "Este tara de care poarta grija Domnul Dumnezeul Tau ; ochii Domnului Dumnezeului Tau sint necontenit asupra ei , de la inceputul anului pina la sfirsitul lui".( Dvarim 11:12)

    Cind David HaMelech a fost prigonit de Saul s-a rugat astfel catre Adonai pentru obtinerea ajutorului divin :
    "Scapa-ma , Dumnezeule , prin Numele Tau Sfint
    si fa-mi dreptate prin puterea Ta .
    O , Dumnezeule , asculta-mi rugamintea ,
    si ia aminte la glasul gurii mele .

    Caci au pornit strainii atacul impotriva-mi ,
    tiranii vor sa-mi ia viata ,
    pe Dumnezeu nu Il mai baga-n seama .

    Dar iata , Dumnezeu imi vine-n ajutor ,
    caci Domnul e cu cei ce ma ajuta .
    Napastele sa cada pe cei ce ma pindesc!
    Intru credinciosia Ta , Tu ii vei nimici .

    Din inima curata Iti voi aduce jertfe
    si voi sarbatori , Stapine , preabun numele Tau ,
    caci Tu m-ai izbavit de orisice necaz ,
    mi-ai dat ca pe dusmani sa ii privesc de sus" (Ps.54)

    Cit de mare pret are in ochii lui Adonai aceasta rugaciune spusa prin gura unui evreu!Dar oare pe mine cum ma priveste cind , din dragoste fata de poporul Lui , incerc sa fac acelasi lucru?
    UNDE SINTETI , CITITORI SI MEMBRII AI BLOGULUI , DE CE TACETI , DE CE NU VORBITI?!

    ReplyDelete
  4. Pentru cei care susțineți poporul evreu în rugăciune, puteți să accesați acest link http://www.petitiononline.com/crm114/petition.html și să semnați petiția pentru a sprijini Israelul în această situație. Mulțumesc!

    ReplyDelete
  5. M-am saturat cu desavarsire de presa britanica. Nu ar trebui sa ma mire, ca am impresia ca m-am mutat in Arabia Saudita cand merg pe unele strazi, dar mi se pare de-a dreptul grosolan ce fac. Stiu ca nu ar trebui sa ma mai surprinda, stiu ca atata timp cat va exista Israel vor exista si cei care o urasc, dar ma doare cum tac crestinii... Nimic! Nici o vorba...Adonai, ai mila de noi, ca preferam sa fim populari in lumea asta decat sa aparam adevarul Tau. Ne numesc pe noi xenofobi, din cauza ca aparam Israelul si incercarile ei de asi apara granitele. Obositi-va sa va cititi bibliile, vedeti cam ce "preconizeaza" Domnul pentru cei care se ridica impotriva Israelului. Daca noi suntem xenofobi, lui Dumnezeu ce nume o sa-i dati dupa ce le spune ca le vor putrezi ochii in cap cat inca mai stau in picioare din cauza ca s-au ridicat impotriva Israelului. Pe semne ca si Domnul e un rasist, care nu stie cum "trebuie sa iubim pe toata lumea".
    "Dar iată că urgia cu care va lovi Domnul pe toate popoarele, cari vor lupta împotriva Ierusalimului. Le va putrezi carnea stînd încă în picioare, le vor putrezi ochii în găurile lor, şi le va putrezi limba în gură." (Zaharia 14:12)

    Emma

    ReplyDelete
  6. Soldatii s-au aparat impotriva unui atac violent intentionat din partea pro-palestinienilor.
    Cand siguranta nationala este amenintata, iar viata iti este pusa in pericol de moarte trebuie sa te aperi, nu?!
    Nu inteleg de ce este condamnat acest fapt.
    Am semnat si sutin petitia pentru Israel!

    Yna
    AviMelech

    ReplyDelete