CATRE CITITORI

Articolele prezentate în acest blog reprezintă convingerile şi părerile personale, cugetările mele, trăirile mele şi ceea ce Adonai mă învaţă. Crezul meu nu este asociat cu nici o denominaţiune, cult sau comunitate.
Articolele mele sunt rezultate din trăirea mea cu Adonai, deci nu încurajez publicarea, copierea sau reproducerea acestora, fără acordul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere,
Bat Melech בת מלך

Tuesday, June 1, 2010

שלום עלינו

Cel ce face pace în ceruri, să facă să fie pace pentru noi și pentru întreg Israel și să spunem: AMEN.




Bat Melech בת מלך
Cristina

3 comments:

  1. Hevenu Shalom Aleichem!

    ReplyDelete
  2. Dumnezeul lui Israel , ce ma fac eu cu un palestinian bolnav? ... ce ma fac ... caci Tu mi-ai zis : "iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti". Dar urasc Tara Ta fara motiv ... Doamne , da-mi gindul cel bun sa-l gindesc si sa nu ma abat de la calea Ta!

    Maria .

    ReplyDelete
  3. Maria, nu vreau să te influențez în nici un fel dar părerea mea este că prioritatea o are întotdeauna iubirea. În situația asta nu faci nici un bine Israelului că nu ai milă de un bolnav palestinian. Nu trebuie să fii de acord cu ceea ce face, dar a ajuta pe cineva în nevoie nu e greșit niciodată. Guvernul Israelian ajută palestinieni bolnavi în fiecare zi, medicii evrei organizează campanii pentru alinarea suferinței palestinienilor și dacă cineva are motive să-i urască pe palestinieni, sunt evreii.
    Eu zic că a-ți fii milă de un om în suferință nu e niciodată greșit. Adonai să te întărească să-l vezi așa cum El vrea să îl vezi și să înțelegi că loialitateata e în primul rând față de Adonai și apoi față de poporul Lui, pe care nu îl rănești în nici un fel prin faptul că îi ajuți pe palestinieni. Admir mult că prima dată gândul tău a fost către Israel în situația dată... Fii binecuvântată Maria, Shalom!

    ReplyDelete