CATRE CITITORI

Articolele prezentate în acest blog reprezintă convingerile şi părerile personale, cugetările mele, trăirile mele şi ceea ce Adonai mă învaţă. Crezul meu nu este asociat cu nici o denominaţiune, cult sau comunitate.
Articolele mele sunt rezultate din trăirea mea cu Adonai, deci nu încurajez publicarea, copierea sau reproducerea acestora, fără acordul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere,
Bat Melech בת מלך

Wednesday, July 8, 2009

Azi dimineaţă am primit ca forward de la un chassid (evreu religios), cu subiectul "Jesus loves you" - Isus te iubeşte.
Am încetat să mă mai las şocată de felul de "evanghelizare" a unora care îşi spun creştini, dar cred că personajul din postarea de azi, merită menţionat.


Eddie Beckford, deşi nu este evreu din naştere, pretinde că este "evreu mesianic". Locuieşte în Arad, Israel unde conduce o adunare "mesianică" (măcar că nu are nimic a face cu Iudaismul Mesianic) încercând să convertească evrei. Felul în care reacţionează în cazul în care evreii nu acceptă mesajul său se va putea vedea din clipul următor, unde Eddie Beckford îşi pierde calmul şi bate un evreu chassidic. În urma incidentului Eddie a fost arestat, iar reacţia comunităţii creştine, cum ar fi BaptistPress, susţin că Beckford a fost arestat pe nedrept.
Nici măcar nu mă miră!


1 comment:

  1. A trebuit sa stau sa ma calmez inainte sa scriu, ca sa nu spun vorbe nedemne de o fiica de Dumnezeu. Nu o sa ma duc mai departe la analize spirituale cum ca Isus nu prea are de a face cu asa ceva, dar am sa zic atat-dupa ce i-au batut si chinuit si omorat prin toata lumea, s-au trezit sa-i bata in tara lor. Se duc nebunii sa-i bata in tara lor!!! Sa se bucure "fratele evanghelist" ca a scapat numai cu arest. Dragostea lui Isus...Dragoste i-au aratat evreii ca nu l-au omorat. Doamne, binecuvinteaza pe Israel, lasa pacea Ta peste Ierusalim si pazeste Doamne, poporul Tau de nebuni.

    Bat Tzion

    ReplyDelete