CATRE CITITORI

Articolele prezentate în acest blog reprezintă convingerile şi părerile personale, cugetările mele, trăirile mele şi ceea ce Adonai mă învaţă. Crezul meu nu este asociat cu nici o denominaţiune, cult sau comunitate.
Articolele mele sunt rezultate din trăirea mea cu Adonai, deci nu încurajez publicarea, copierea sau reproducerea acestora, fără acordul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere,
Bat Melech בת מלך

Wednesday, January 20, 2010

Înăuntrul meu

Sufletul meu Te doreşte noaptea, şi duhul meu Te caută înăuntrul meu. - Isaia 26:9

Adonai ... iartă-mă pentru fiecare dată când nu Te-am găsit. Înțeleg azi că Te-am căutat în tot ce îmi izbea ochii și deși Te-am simțit aproape mereu, nu Te-am găsit cu adevărat decât atunci când Te-am căutat cu duhul înăutrul meu. Și Te-am găsit în fiecare atitudine schimbată, arătându-mi cu dragoste câte mai am de schimbat. Te-am găsit în fiecare lacrimă scursă din neputiința de a-Ți spune cum mă simt, Tu erai acolo și-mi spuneai că știi... Te-am găsit la capătul puterilor mele; mă duceai pe umeri și-mi spuneai că nu vrei să mergi mai departe fără mine. Te-am găsit la groapa de gunoi pe care o țin în mine pentru toate visele pentru care nu mai pot să cred ... le adunai pe toate de parc-ar fi fost comori. Te-am găsit zâmbind când strigam la Tine că îmi treci dreptul cu vederea ... știai că vorbesc din durere și ai ales să mă privești prin Yeshua, crezând pentru ceea ce voi fi și nu pentru ceea ce eram. Te-am găsit când am simțit că nu mai sunt ... ai venit și mi-ai șoptit că Tu EȘTI. Te-am găsit când număram miile de cuvinte pe care le cunosc și nu găseam cu cale să le pun împreună așa încât să îmi primești rugăciunea ... mi-ai spus că Tu ești Cuvântul, Sigurul pe care trebuie să-L rostesc și nu vei avea cum să-mi reziști.
Te-am găsit în mine: înfrântă; în mine: imperfectă; în mine: neputincioasă și nu pot decât să mă minunez și să întreb ce dragoste Te mână să faci toate astea pentru mine? Este mai presus de puterea mea de a înțelege. Ce ochi ai Adonai de poți să vezi și cel mai insesizabil bun în mine și să îl prețuiești? Ce inimă ai Adonai de numai nu renunți la mine niciodată? Ce putere ai Adonai să treci dincolo de răzvrătirea mea și să mă ierți de mult prea multe ori? Ce urechi ai de pot să asculte toate aberațiile câte Ți le spun și să le scrii în cărți de aducere aminte? Ce mână ai de poate să țină în ea nimicul care sunt și totuși să nu se murdărească? Ce Dumnezeu e ca Tine Domnul meu? Te smerești atât de tare încât Te lași găsit de mine în lumea mea defectă. Până și ochii mei murdăriți pot să vadă măreția Ta ... până și inima mea împărțită poate să îți simtă dragostea, până și eu Adonai, cu buzele mele necurate trebuie să Te laud pentru ce faci pentru mine.
Mulțumesc HaShem că rămâi mereu înăuntrul meu și că Te găsesc în mine când mă pierd în toate câte sunt afară.

Bat Melech
בת מלך
Cristina

1 comment:

  1. Binecuvantat sa-i fie Numele, pentru felul in care poate sa lumineze din sufletul tau intr-al meu.
    Cand niste cuvinte de om pot sa nasca o asemenea reactie in inima altui om incat tot ce vrea sa faca e sa Ii spuna "Doamne, pot sa-ti spun cat de mult te iubesc?", atunci cuvintele acelea capata o alta dimensiune pentru ca poarta atingerea Lui.
    Tot ce simt in ultime vreme e "El e in mine. Daca vreau sa-L gasesc undeva, e in mine. Daca vreau sa-L vad trebuie sa dau la o parte gunoaie si ideologii zidite aiurea in mine, si sa sap mai adanc. El e in mine." Mare ii e puterea cand te gandesti ca suntem la 3000 de km una de alta si parca sunt soapte din inima ta in inima mea. Multumesc, tu scumpa.
    P.S. Fain iti sade ca iar ma faci sa plang:-)
    Emma

    ReplyDelete