CATRE CITITORI

Articolele prezentate în acest blog reprezintă convingerile şi părerile personale, cugetările mele, trăirile mele şi ceea ce Adonai mă învaţă. Crezul meu nu este asociat cu nici o denominaţiune, cult sau comunitate.
Articolele mele sunt rezultate din trăirea mea cu Adonai, deci nu încurajez publicarea, copierea sau reproducerea acestora, fără acordul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere,
Bat Melech בת מלך

Sunday, August 15, 2010

Pleacă-Ţi urechea spre mine

Pleacă-Ţi urechea spre mine, grăbeşte de-mi ajută! Fii pentru mine o stâncă ocrotitoare, o cetăţuie unde să-mi găsesc scăparea! - Tehillim/ Psalmi 31:2

Azi, ca niciodată, eram la Biserică și nu am putut urmări predica nici dacă mă plăteai. Asta nu reflectă neapărat un mesaj prost, ci probabil are mai mult de-a face cu starea mea. Am deschis Scriptura, am început să citesc și m-am oprit la versetul de mai sus la care am meditat toată ziua.
M-am tot gândit ce stare trebuie să ai sau la ce condiție trebuie să fii redus, de să ajungi să spui ”Apleacă-Te Adonai!”. Să ajungi așa de mut în fața lucrurilor care vin împotriva ta încât să crezi că nici măcar Adonai nu te mai poate auzi, iar dacă ar vrea să te audă, atunci ar trebui să se aplece pe Sine, să-Și plece ființa Sa până la nivelul tău, atât de jos te vezi.
Prima dată am zis ”ce gândire limitată avea David HaMelech, să creadă că Adonai nu ar putea să audă, sau că e atât de tare de urechi încât ar trebui să Se aplece” dar pe urmă am înțeles că David nu făcea referire la abilitatea lui Adonai de a auzi, ci la starea lui joasă. A înțeles că dacă îi cere lui Adonai să-Și plece urechea atunci Își va pleca toată ființa, iar David avea nevoie ca Adonai să se coboare de dragului lui și să se facă stâncă sub picioarele lui, ca să fie adus de Adonai la același nivel cu Sine.
În Yov 17:5a scrie ”Pune-Te singur zălog pentru mine înaintea Ta”, cu alte cuvinte ”singura garanție pe care poți să o primești Adonai, Ești Tu Însuți, așa că garantează Tu pentru mine înaintea Ta”.
Când sunt jos am impresia că eu duc greul ca să mă ridic, dar de fapt ”greul” e pe Adonai. El judecă: ”Da, a căzut”. El apără: ”Tată, am plătit cu Sânge pentru ea!” El garantează: ”mai dă-i o șansă, am să lucrez pomul ăsta mai bine. Pentru Mine Tată, te rog mai dă-i o șansă!”. El se coboară și El crește la loc, se face stâncă doar ca să mă ridice pe mine. Ce Dumnezeu! Mulțumesc Adonai, în Numele lui Yeshua... de n-ai fi Tu de partea mea... De aș fii conștientă mereu de dragostea Ta...
Te iubesc din inimă, Doamne, tăria mea! אני אוהבת אותך עם כל הלב אלוהים כוחי !

Bat Melech בת מלך
Cristina

1 comment:

  1. Il iubesc pentru ca aude.
    Il iubesc pentru ca se apleaca.
    Il iubesc pentru ca mijloceste pentru ine.
    Il iubesc pentru ca ma iubeste.
    Il iubesc pentru miliarde si miliarde de motive.

    ReplyDelete