CATRE CITITORI

Articolele prezentate în acest blog reprezintă convingerile şi părerile personale, cugetările mele, trăirile mele şi ceea ce Adonai mă învaţă. Crezul meu nu este asociat cu nici o denominaţiune, cult sau comunitate.
Articolele mele sunt rezultate din trăirea mea cu Adonai, deci nu încurajez publicarea, copierea sau reproducerea acestora, fără acordul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere,
Bat Melech בת מלך

Thursday, August 19, 2010

רק אדוני


אני כבר למעלה ולמטה, קדימה ואחורה אדוני אתה תמיד שם בשבילי. תודה לך אדוני. אתה היחיד שחשוב לי. בשבילך
אני עושה כל מה שאני עושה.
בשבילך, אני כל כך אני ... מעל כל הדברים אני שלך. אני אוהבת אותך אדוני



בת מלך
כריסטינה

1 comment:

  1. Daca prezenta Israelului pe scena mondiala este considerata o coincidenta , produsul ingeniozitatii si inteligentei umane , atunci trebuie sa fie cea mai remarcabila si , realmente , cea mai incredibila coincidenta din istorie .
    Nici o alta natiune nu a fost exilata din teritoriul sau de doua ori , n-a suferit distrugerea institutiilor sale nationale si a infrastructurii , ca apoi sa se intoarca exact la aceeasi locatie .
    Fiecare parte din Israelul modern este un miracol unic al invierii si recrearii din locuri care au zacut vreme de mii de ani in ruine , fiind apoi reconstituite ; din dealuri si munti acoperiti cu piatra erodata , care acum sint impaduriti , din mlastini care acum sint cimpii , din nefertilitate care acum este fertilitate .
    Israel s-a ridicat din cenusa HaShoah . Cind era la punctul de maxima devastare , , cind avea inima sfisiata pe deplin si se afla in cel mai slab punct al sau , Adonai a savirsit minunea . Este mina Lui de-a lungul istoriei iudaice .
    Faptul fundamental ca Scriptura declara acest adevar ar trebui sa fie suficient pentru cei nascuti din Duhul lui Adonai . Cei ce vad rosu in fata ochilor cind aud de evrei , ar trebui mai intii sa citeasca istoria lor din 1948 incoace si apoi sa-si deschida gura.
    Cine va sta linga poporul evreu de astazi?
    Cine-i va iubi in numele lui Yeshua?
    Cine va ramine de partea lor acum cind lumea lupta cu ura sa-i stirpeasca?
    Cine va pleda in fata Bisericii sa se pocaiasca de intregul ei trecut?
    Israel , pedepsit? Da!
    Israel , distrus pe vecie? Niciodata!!!

    Maria de Jesus.

    ReplyDelete