CATRE CITITORI

Articolele prezentate în acest blog reprezintă convingerile şi părerile personale, cugetările mele, trăirile mele şi ceea ce Adonai mă învaţă. Crezul meu nu este asociat cu nici o denominaţiune, cult sau comunitate.
Articolele mele sunt rezultate din trăirea mea cu Adonai, deci nu încurajez publicarea, copierea sau reproducerea acestora, fără acordul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere,
Bat Melech בת מלך

Sunday, March 8, 2009

În Yohanan 14:30b Yeshua spunea referitor la stăpânitorul lumii acesteia: "El n-are nimic în Mine".


Asta îmi aminteşte de un Midrash din Bereishit Rabbah 5:10 care spune că atunci când fierul a fost făcut, copacii au început să tremure. Fierul i-a întrebat "de ce vă este frică? Dacă voi nu îmi veţi da din ramurile voastre (mâner pentru secure), eu nu vă pot face nici un rău".

Dacă eu dau ceva celui rău, atunci are de ce să-mi fie frică de el, dar dacă el nu are nimic în mine, atunci, orice ar fi, eu sunt în siguranţă. De ce? Pentru că Cel care este în mine este mai mare decât cel care este în lume. (1 Yohanan 4:4). Nu pentru că eu aş fi în stare să mă lupt cu diavolul, ci pentru că eu sunt din Adonai. Şi atunci dacă Adonai este Lumina şi Mântuirea mea, de cine să mă tem? Dacă Adonai este Sprijinitorul vieţii mele, de cine să-mi fie frică? (Tehilim 27).


Bat Melech
Cristina


No comments:

Post a Comment