CATRE CITITORI

Articolele prezentate în acest blog reprezintă convingerile şi părerile personale, cugetările mele, trăirile mele şi ceea ce Adonai mă învaţă. Crezul meu nu este asociat cu nici o denominaţiune, cult sau comunitate.
Articolele mele sunt rezultate din trăirea mea cu Adonai, deci nu încurajez publicarea, copierea sau reproducerea acestora, fără acordul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere,
Bat Melech בת מלך

Monday, March 2, 2009


"Da, Tu îmi aprinzi lumina mea. Domnul, Dumnezeul meu, îmi luminează întunericul meu. Cu Tine mă năpustesc asupra unei oşti înarmate, cu Dumnezeul meu sar peste un zid întărit." (Tehilim 18:28-29)

Dumnezeu nu a promis că nu voi avea parte de momente de întuneric, sau că nu vor sta ziduri în faţa mea. Dar întunericul meu va fi luminat de Dumnezeul meu, iar zidurile, fie ele chiar întărite, nu vor fi un obstacol în calea mea. Şi nu doar că voi reuşi până la urmă să trec peste zid, nu doar că poate că îl voi escalada dacă mă disciplinez destul de mult, dar cu Dumnezeul meu voi sări peste zid ca şi cum zidul nu ar fi mare lucru.
Yeshua a zis "V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.” (Yohanan 16:33)
Şi nu pentru că eu pot, nu pentru că eu merit, dar pentru că Cel care şi-a pus Numele peste mine, merită. El a biruit şi prin El noi suntem mai mult decât biruitori.

"Dumnezeule, Tu eşti Împăratul meu: porunceşte izbăvirea lui Iacov! Cu Tine doborâm pe vrăjmaşii noştri, cu Numele Tău zdrobim pe potrivnicii noştri. Căci nu în arcul meu mă încred, nu sabia mea mă va scăpa; ci Tu ne izbăveşti de vrăjmaşii noştri, şi dai de ruşine pe cei ce ne urăsc." (Tehilim 44:4-7)
Adonai să binecuvinteze pe Israel şi să lase pacea Lui în Yerushalayim.

Bat Melech
Cristina

No comments:

Post a Comment